آموزش آبندی ظروف دیزی سنگی تک نفره که در رستوران های سنتی استفاده میشود مطابق توضیحات و تصاویر زیر عمل کنید:(البته تمام ظروف به همین شکل آماده سازی میشوند و این کار هم فقط یک بار و قبل از اولین استفاده انجام میشود)
ابتدا سطوح داخلی و بیرونی ظروف دیزی سنگی و مقدار خاک سنگی که بعد از تراشیدن سنگ ها در آن میماند را با دستمال کاملا خشک تمیز کنید و آن را نشویید.
تمام سطوح داخل ، بیرون و درب ظروف دیزی سنگی را با روغن دنبه یا روغن مایع و یا روغن جامد کاملا چرب کنید
بعد از اینکه ظرف را کاملا چرب کردید بگذارید گوشه ای به مدت ۷ الی ۸
ساعت بماند تا روغن کاملا به تمام سطوح آن جذب شود
ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ۷ الی ۸ ساعت ظرف دیزی سنگی را کاملا تمیز با ابر و مایع ﺑﺸﻮﯾﯿﺪ .
اکنون ظرف دیزی سنگی یک نفره شما ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺳﺖ .
ﺗﺬﮐﺮ : ﺗﻮﺟﻪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﺪ . ﻫﻨﮕﺎﻡ ﭘﺨﺖ ﻭ ﭘﺰ ﺑﺎ ظرف دیزی ﺳﻨﮕﯽ،
شعله گاز بسیار کم و ﻫﯿﭻ ﮔﺎﻩ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺁﺏ داخل ظرف کم و خشک شود
و اگر کم شد آب سرد نریزید . آب ولرم یا جوش بریزید .
آموزش آب بندی ظروف دیزی سنگی یا هرکاره که در منازل برای پخت و
پز انواع غذاهای آبدار مانند انواع آبگوشت . خورش .سوپ . آش و..
استفاده میشود مطابق توضیحات و تصاویر زیر عمل کنید:
👇👇👇👇👇👇👇
ابتدا خاک سنگی که داخل و بیرون ظرف هنگام تراشیدن سنگ بجای
مانده را با دستمال کاملا خشک تمیز کنید و نشویید
تمام سطوح داخل. بیرون و درب ظرف دیزی سنگی با روغن دنبه
و یا روغن مایع و یا روغن جامد کاملا چرب کنید
بعداز اینکه ظرف را کاملا چرب کردید بگذارید گوشه ای به مدت یک روز
بماند تا روغن را کاملا به خود جذب کند
ﺑﻌﺪ ﺍﺯ یک روز ظرف دیزی سنگی ﺭﺍ با ابر و مایع کاملا تمیز ﺑﺸﻮﯾﯿﺪ .
اکنون ظرف دیزی سنگی شما آماده ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺳﺖ .
ﺗﺬﮐﺮ : ﺗﻮﺟﻪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﺪ . ﻫﻨﮕﺎﻡ ﭘﺨﺖ ﻭ ﭘﺰ ﺑﺎ ظرف دیزی ﺳﻨﮕﯽ،
شعله گاز بسیار کم و ﻫﯿﭻ ﮔﺎﻩ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺁﺏ داخل ظرف کم و خشک شود
و اگر کم شد آب سرد نریزید . آب ولرم یا جوش بریزید .
این فروشگاه مواد طیب و طاهر که در تغذیه اسلامی سفارش شده و داروهای مورد استفاده در طب اسلامی ایرانی عرضه میکند.
وبلاگ:
http://tayyebstore.blog.ir/
کانال تلگرام:
https://telegram.me/Tayyebstore
سفارش کالا و ارتباط با مدیر:
@Tayyeb_store
09359653968